En bedrift uten hjemmeside er usynlig i søkemotorene.

Sitter du fortsatt på gjerdet? Hjemmesiden trenger hverken å være dyr eller omfattende – det viktigste er å være synlig for dine kunder. Trenger du mer overbevisning, har jeg her ramset opp 5 gode grunner til at din bedrift trenger en hjemmeside:

1) Bygg troverdighet

I dag bruker flere og flere forbrukere Internett for å søke etter produktene eller tjenestene de trenger. Din bedrift vil få en bedre troverdighet ved å ha et nettsted. Uten hjemmeside, vil dessuten potensielle kunder gå til dine konkurrenter (som har hjemmeside). Hvis du allerede har et nettsted som ser «hjemmelaget» ut og aldri oppdateres fordi det er for vanskelig, bør du vurdere å få det re-designet for å fremstå som mer profesjonell.

2) Nettsiden er tilgjengelig når du sover

Et nettsted er tilgjengelig for både dine eksisterende og potensielle kunder døgnet rundt, hele året. Dette gir forbrukeren bekvemmeligheten til å vurdere produktene og tjenestene dine når butikken din eller kontoret er stengt.

Vår nettsidebygger er en enkel og rimelig måte å bygge en profesjonell hjemmeside på

3) Treff et større marked

Enten du tilbyr produkter eller tjenester, vil nettstedet ditt gi et alternativt sted å selge dem. Er du en forhandler av både produkter og tjenester? Da kan det være lurt å ha en liten nettbutikk eller digital katalog integrert i din hjemmeside.

4) Hold kontakten med kundene dine

Tenk på nettstedet ditt som din online brosjyre eller katalog. Det er mye enklere og raskere å oppdatere informasjon om dine produkter og tjenester på nettstedet ditt enn i en papirbrosjyre, noe som gjør nettsiden til en effektiv måte å la kundene få vite om nye produkter, kommende arrangementer, spesielle kampanjer eller nye tjenester.

For bedrifter som kun ønsker å bruke sosiale medier til å skrive nyheter, er det svært enkelt å integrere denne nyhetsfeeden direkte inn på din hjemmeside – slik vi har gjort her.

5) Vis frem dine referanser

Uansett hvilken type virksomhet du er i, er et nettsted et perfekt sted å vise frem arbeidet ditt. Ved å inkludere en portefølje eller et bildegalleri, så vel som referanser for arbeidet du har gjort for andre, kan du demonstrere hva som gjør din bedrift unik.

Så, hvordan kommer man i gang?

Før du kan starte en nettside, trenger du et godt domenenavn og et webhotell som hjemmesiden kan stå på. Vi er en totalleverandør innen webtjenester, og leverer gjerne begge deler til deg. 

Vi leverer også komplette nettsider til alle formål – du bestemmer selv om du vil overlate design og drift til oss, eller bruke vår nye nettsidebygger.

Trenger du hjelp med å komme i gang?
Send en melding eller ring oss på tlf. 23 65 25 25 alle hverdager mellom 9 og 15.