HVORFOR VELGE OSS?

– Dedia er en Norid-akkreditert domeneregistrar, webutvikler og servertilbyder. Hos oss får du full pakke under ett og samme tak!

En av de mange fordelene med å ha oss som totalleverandør, er at du slipper å tenke på de tekniske aspektene ved å drive en hjemmeside, eller å fungere som et knutepunkt mellom webdesigner og serverleverandør.

Dedia håndterer ditt domenenavn, står for bygging av hjemmesiden og stiller med lynraske webhotell. Du får også e-post på ditt eget domene. Vi sørger for backup og vedlikehold så lenge hjemmesiden er plassert hos oss. Du bestemmer om du vil skape fremtidig innhold på siden selv, eller bruke oss.

Du forholder deg kun til én leverandør. Vi tar oss av hele leveransen, så kan du bruke tiden din til det du er best på.

NETTSIDE PÅ 1-2-3

1

Kontakt oss med ditt prosjekt

Vi tar en uformell prat hvor vi blir enige om innhold og omfang. Vi gir så et tilbud på pris og utforming.
2

Pris og leveringstid fastslås

Etter at tilbudet er godkjent registrerer vi ønsket domene, setter opp webhotell og begynner med nettsiden.
3

Nettsiden godkjennes og lanseres

Med vår serviceavtale er du sikret en partner som kjenner deg og din nettside. Vi sørger for backup og ivaretar sikkerhet og ytelse i årene som kommer.

Referanser

Lynraskt webhotell med eget domene og e-post
Vi registrerer ditt domenenavn og stiller med lynraske webservere. Rask hjemmeside betyr mindre frafall fra utålmodige gjester og bedre rangering hos Google.
Serviceavtale med kundeservice på e-post, chat og telefon
Serviceavtalen sikrer deg gratis kundeservice når du trenger det. Vi tar oss av oppdateringer og holder nettsiden fungerende, sikret mot angrep og alltid online.
Framtidsrettet på nett, brett og mobil med full kontroll
Vi utvikler moderne og mobiltilpassede nettsider i WordPress. Du bestemmer selv om du vil stå for fremtidig innhold på nettsiden selv, eller bruke oss som webmaster.

Responsivt design

Vi designer nettsider som er like vakre og brukervennlige på alle enheter. I dagens mobile hverdag, er dette viktigere enn noen gang.

Alltid tilgjengelig – alltid rask

Kombinasjonen av våre kraftige webservere og avansert cache-funksjonalitet sikrer deg en nettside som alltid er tilgjengelig med minimal lastetid.

Besøksstatistikk

Vi inlemmer din nettside i Google Analytics sitt sporingsverktøy, noe som lar deg sjekke nyttig besøksstatistikk og trending fra mobilen din.

SEO Optimalisert

De fleste søk starter hos Google. Vi vet hva som skal til for at din nettside skal bli synlig, og utformer siden din for å dukke høyest mulig opp i søkeresultatene.

Sikkerhet

Skal du drive netthandel eller formidle informasjon? Alle våre kunder får gratis SSL-sertifikat (HTTPS) med våre webhotell. Vi tar oss av installasjonen – gratis.

Annonsering

Vil du annonsere for dine produkter og tjenester? Vi kan AdWords, og hjelper deg gjerne i gang med en effektiv annonseringskampanje som treffer nøyaktig på det dine kunder søker etter.

Komplett hjemmeside fra kr. 5.990 – Komplett nettbutikk fra kr. 14.990

Vil du bli kontaktet for et godt tilbud?

Skriv inn ditt telefonnummer nedenfor, så ringer vi deg