NAVNET

Dedia er et akronym for Dedicated Availability. Vi skal alltid være dedikerte og tilgjengelige for å gi deg den beste nytten av våre produkter i din hverdag. Det ligger i navnet. Dedikert og tilgjengelig – alltid!

KONSEPTET

Dedia ble etablert med ett mål for øye; å være det naturlige førstevalg som leverandør av web og hosting-tjenester. Server-hosting og domenehåndtering har vært hovedområdet fra første dag. Dette har bygget seg videre til en bred portefølje innen flere typer skybaserte løsninger, spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Vi har siden oppstart i 2013 hatt gleden av å levere våre tjenester til over 10.000 fornøyde kunder i Norge.

VÅRE TJENESTER

Vi opererer ikke med «Standard» og «Premium»-produkter. Vi tilbyr utelukkende tjenester som vi kan stå inne for, og har ikke som mål å konkurrere blant de aller billigste på bekostning av kvalitet. Vi er til for deg som er avhengig av en rask, sikker og pålitelig tjeneste med matchende kundeservice.

VÅR GARANTI

Vårt fokus er fornøyde kunder. Vi er til for våre kunder, og er opptatt av at våre tjenester skal være sikre og enkle å bruke. Vi er så sikker på at du blir fornøyd med oss, at vi stiller med en utvidet fornøydgaranti. Er du ikke 100% fornøyd med ditt kjøp, får du pengene tilbake!

DATASENTERET

Våre tjenester leveres fra datasenteret Digiplex i Oslo. Her har vi redundanse på strøm, fiber, dieselaggregat og UPS for å kunne garantere en oppetid på 99.99%. Alle systemer overvåkes 24/7. Digiplex Oslo er sertifisert etter standardene ISO 9001, 27001, 14001 & OHSAS 18001.