KONSEPTET

Dedia AS er en helnorsk leverandør av hosting-tjenester, spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Vi tror at våre kvalitetstjenester i kombinasjon med personlig service er nøkkelen til trofaste kunder, og strekker oss langt for å være din «one stop shop».

NAVNET

Dedia er et akronym for Dedicated Availability. Vi skal alltid være dedikerte og tilgjengelige for å gi deg den beste nytten av våre produkter i din hverdag. Det ligger i navnet. Dedikert og tilgjengelig – alltid!

VÅR GARANTI

Vårt fokus er fornøyde kunder. Vi er til for våre kunder, og er opptatt av at våre tjenester skal være sikre og enkle å bruke. Vi er så sikker på at du blir fornøyd med oss, at vi stiller med en utvidet fornøydgaranti. Er du ikke 100% fornøyd med ditt kjøp, får du pengene tilbake!

VÅRE TJENESTER

Vi opererer ikke med «Standard» og «Premium»-produkter. Vi tilbyr utelukkende tjenester som vi kan stå inne for, og har ikke som mål å konkurrere blant de aller billigste på bekostning av kvalitet. Vi er til for deg som er avhengig av en rask, sikker og pålitelig tjeneste med matchende kundeservice.

DATASENTERET

Våre tjenester leveres fra datasenteret Digiplex i Oslo. Her har vi redundanse på strøm, fiber, dieselaggregat og UPS for å kunne garantere en oppetid på 99.99%. Alle systemer overvåkes 24/7. Digiplex Oslo er sertifisert etter standardene ISO 9001, 27001, 14001 & OHSAS 18001.