Er du en webdesigner som trenger webhotell til flere ulike domener og nettsider? 

Du trenger ikke lenger å kjøpe et nytt webhotell for hvert domene du registrerer. Nå kan du spare penger ved å peke flere domenenavn mot ett og samme webhotell – takket være vår funksjon som kalles tilleggsdomener.

Et tilleggsdomene er et fullt funksjonelt domene som kan opprettes fra kontrollpanelet. Tenk på det som å ha flere domener og nettsteder på samme webhotell. Du kan opprette e-postadresser, videresendinger, egne FTP-kontoer og alt man ellers forventer for de ulike tilleggsdomenene – på samme måte som du gjør for ditt primære domene. De ulike domenene dine deler det samme kontrollpanelet, samt diskplassen og ressursene på ditt webhotell.

Tilleggsdomener opprettes fra kontrollpanelet. Du betaler bare årsavgiften for selve domenenavnet.

Hva er forskjellen på primærdomene og tilleggsdomene?

Når en gjest besøker tilleggsdomenet ditt, vil han ikke merke at websiden er et tilleggsdomene. Tilleggsdomenet vil fungere som et selvstendig domene, uten referanser til det primære domenet på webhotellet.

Hvis du er en webdesigner, kan du altså enkelt legge inn domenene til dine sluttkunder på din primære webhotell-konto, uten å måtte håndtere ulike pålogginger eller fakturaer for hver nettside. En egen undermappe for tillegsdomenet blir automatisk opprettet i public_html-mappen, og på den måten kan du enkelt skille mellom de ulike websidene selv om de hostes fra samme webhotell.

Hvordan kommer jeg i gang med tilleggsdomener?

Tilleggsdomener kan legges inn på alle webhotell hos oss av typen Pro eller bedre. Alt gjøres enkelt fra kontrollpanelet uten behov for at vi må gjøre noe i vår ende. Men ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp med å komme i gang med tilleggsdomener.