Web Start

kr. 60 pr.mnd

5 GB diskplass
1 MySQL database
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Web Pro

kr. 149 pr.mnd

20 GB diskplass
5 MySQL databaser
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Web Enterprise

kr. 398 pr.mnd

60 GB diskplass
10 MySQL databaser
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Fri trafikk

Sidebygger 

Gratis SSL

Fri etablering

HVORFOR VELGE OSS?

Gratis support på e-post, chat og telefon
Fornøydhetsgaranti. 100% fornøyd eller pengene tilbake! 
Installer WordPress med ett tasteklikk
Ubegrenset antall e-postkontoer til ditt domene
Gratis støtte for alias- og tilleggsdomener (Web Pro og Enterprise)
Akselerer og beskytt ditt nettsted med CloudFlare
Webhotellet ditt står trygt plassert på Digiplex i Oslo
Vi tar off-site backup av ditt webhotell hver dag
Ekstra stabilitet og ytelse med CloudLinux

WEBHOTELL PÅ 1-2-3

1

Velg størrelse

Bestill den diskplassen du trenger. Er du usikker, så begynn med den minste pakken. Du kan enkelt oppgradere eller nedgradere hvis behovet endres.
2

Velg domene

Under bestillingen kan du velge å registrere et nytt domene hos oss, bruke domenet hos en annen registrar, eller flytte et eksisterende domene til oss.
3

Kom i gang på 5 sekunder

Bestillingen foregår automatisk og ditt webhotell med e-post og SSL vil være klart til bruk innen 5 sekunder!

Alt du trenger for å ha en hjemmeside på internett 24 timer i døgnet!

I tillegg til hjemmesideplassen, følger det med e-postkontoer til alle dine brukere på ditt eget domene. Om du skal hoste en blogg, hjemmeside til din bedrift eller en nettbutikk, har vi et webhotell som passer for deg. Uansett formål, kan du være trygg på at du får en lynrask og stabil nettside som blir sikkerhetskopiert hver dag. Så du kan konsentrere deg om de tingene du er best på.

ENKELT OG INTUITIVT

Vårt kontrollpanel heter cPanel. cPanel har vært webhosting-bransjens ubestritte konge på haugen siden 1997.

Vi har sydd alle funksjoner inn i ett og samme kontrollpanel, så du slipper å navigere deg rundt i en jungel av undersider og innstillinger.

Fra dette kontrollpanelet administrerer du alle aspekter ved ditt webhotell – om det er oppsett av e-post, one-click installasjon av WordPress, administrasjon av domene eller opplasting av filer. Alt foregår på en og samme flate.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor raskt blir webhotellet mitt klargjort?

Ditt webhotell vil være klart til bruk 5 sekunder etter betaling. Påloggingsdetaljer og all nødvendig informasjon blir sendt på e-post til deg. Domenenavn vil være klart til bruk innen 48 timer.

Tar dere backup?

Alle webhotell blir sikkerhetskopiert daglig. Sikkerhetskopien krypteres og overføres så via SFTP til vår lokasjon nr 2 på motsatt side av Norge. På den måten er du sikker på at dine data er trygge – uansett hva som skulle oppstå.

dedia_webserver_offsite_backup

Hva med bindingstid?

Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid! Du kan når som helst oppgradere, nedgradere eller kansellere ditt webhotell ved å logge inn på kundesidene. Alle endringer blir automatisk behandlet og utføres øyeblikkelig.

Hvilket kontrollpanel bruker dere?

Fra vårt cPanel har du full kontroll over ditt webhotell og domene. Her kan du styre DNS, SQL (via PHPMyAdmin), aktivere CloudFlare, opprette FTP kontoer, e-postkontoer, ta manuell backup mm. Vi tilbyr også Softaculous Apps Installer med alle våre webhotell. Ved hjelp av dette enkle verktøyet kan du installere flere kjente CMS-platformer som WordPress og Joomla med bare ett tastkeklikk. Alt foregår fra ett og samme intuitive kontrollpanel – cPanel.

Jeg trenger hjelp. Hvordan skal jeg gå fram?

Vi har en fyldig kunnskapsbase hvor du kan finne svar på de vanligste spørsmålene vi får. Der finner du også flere nyttige guider. Trenger du å komme i kontakt med oss, kan du opprette en support-sak på kundesidene, skrive til oss på chat, eller ringe oss. Vi svarer hver dag og hver kveld, hele året – også helg!

Hvor er mitt webhotell plassert?

Våre webservere står trygt plassert på Digiplex – et høymoderne datasenter på Ulven i Oslo. Dette vil sikre uslåelig god tilkobling for brukere i Norge og resten av Europa. Linjene inn til Digiplex er redundante fiberlinjer på 40 gigabit. Det benyttes gigabit-link på samtlige servere. Hver server står bak redundant UPS, som igjen er forsikret med dieselaggregat dersom strømmen skulle feile over lengre tid. På denne måten kan vi garantere deg 99.99% oppetid på både hardware, strøm og nettverk.

speedtest_dedia_server

Hvilken server hardware benyttes?

Våre servere er basert på SuperMicro SuperServer platformen. Alle webhotell fra Dedia hostes på minimum to SSD-disker i RAID 1, som sørger for at dine data er speilet. Dette sikrer deg mot uønsket nedetid og tap av data dersom en av diskene skulle feile. Vi har som policy å bruke prosessorer med minimum 4.00 GHz hastighet.

Hva er CloudFlare og hvordan skaffer jeg dette?

Dedia er en sertifisert CloudFlare Partner og tilbyr gratis CloudFlare som en one-click installasjon i kontrollpanelet. Dette betyr at du kan sikre nettsiden din med CloudFlare med bare ett enkelt tasteklikk. CloudFlare er kort forklart en usynlig mur som står foran din nettside. Dersom noen prøver å angripe ditt nettsted, vil CloudFlare automatisk absorbere angrepet for deg – uten at din nettside blir treg eller utilgjengelig. I tillegg vil CloudFlare gjøre at din nettside laster raskere. Les mer om CloudFlare her.

Andre spørsmål?

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne et webhotell som dekker ditt behov.