Web Start

kr. 25 pr.mnd

5 GB diskplass
1 MySQL database
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Kr. 49/mnd etter første år

Web Pro

kr. 59 pr.mnd

20 GB diskplass
5 MySQL databaser
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Kr. 118/mnd etter første år

Web Enterprise

kr. 165 pr.mnd

60 GB diskplass
10 MySQL databaser
E-post til ditt domene

BESTILL WEBHOTELL

Kr. 330/mnd etter første år

Fri trafikk

Sidebygger 

Gratis SSL

Fri etablering

HVORFOR VELGE OSS?

Gratis support på e-post, chat og telefon
100% fornøyd eller pengene tilbake 
Installer WordPress med ett tasteklikk
Ubegrenset antall e-postkontoer til ditt domene
Bruk så mange domener du vil (Web Pro og Enterprise)
Akselerer og beskytt ditt nettsted med CloudFlare
Webhotellet ditt står trygt plassert på Digiplex i Oslo
Vi tar off-site backup av ditt webhotell hver dag
Ekstra stabilitet og ytelse med CloudLinux

WEBHOTELL PÅ 1-2-3

1

Velg størrelse

Bestill den diskplassen du trenger. Er du usikker, så begynn med den minste pakken. Du kan enkelt oppgradere eller nedgradere hvis behovet endres.
2

Velg domene

Under bestillingen kan du velge å registrere et nytt domene hos oss, bruke domenet hos en annen registrar, eller flytte et eksisterende domene til oss.
3

Kom i gang på 5 sekunder

Bestillingen foregår automatisk og ditt webhotell med e-post og SSL vil være klart til bruk innen 5 sekunder!

Alt du trenger for å ha en hjemmeside på internett 24 timer i døgnet!

I tillegg til hjemmesideplassen, følger det med e-postkontoer til alle dine brukere på ditt eget domene. Om du skal hoste en blogg, hjemmeside til din bedrift eller en nettbutikk, har vi et webhotell som passer for deg. Uansett formål, kan du være trygg på at du får en lynrask og stabil nettside som blir sikkerhetskopiert hver dag. Så du kan konsentrere deg om de tingene du er best på.

ENKELT OG INTUITIVT

Vårt kontrollpanel heter cPanel. cPanel har vært webhosting-bransjens ubestritte konge på haugen siden 1997.

Vi har sydd alle funksjoner inn i ett og samme kontrollpanel, så du slipper å navigere deg rundt i en jungel av undersider og innstillinger.

Fra dette kontrollpanelet administrerer du alle aspekter ved ditt webhotell – om det er oppsett av e-post, one-click installasjon av WordPress, administrasjon av domene eller opplasting av filer. Alt foregår på en og samme flate.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor raskt blir webhotellet mitt klargjort?

Ditt webhotell vil være klart til bruk 5 sekunder etter betaling. Påloggingsdetaljer og all nødvendig informasjon blir sendt på e-post til deg. Domenenavn vil være klart til bruk innen 48 timer.

Tar dere backup?

Alle webhotell blir sikkerhetskopiert daglig. Sikkerhetskopien krypteres og overføres så til vår lokasjon nr 2 på motsatt side av Norge. På den måten er du sikker på at dine data er trygge – uansett hva som skulle oppstå.

Jeg trenger hjelp. Hvordan skal jeg gå fram?

Vi har en fyldig kunnskapsbase hvor du kan finne svar på de vanligste spørsmålene vi får. Der finner du også flere nyttige guider. Trenger du å komme i kontakt med oss, kan du opprette en support-sak på kundesidene, skrive til oss på chat, eller ringe oss. Vi svarer hver dag og hver kveld, hele året – også helg!

Hvor er mitt webhotell plassert?

Våre webservere står trygt plassert på Digiplex – et høymoderne datasenter på Ulven i Oslo. Dette vil sikre uslåelig god tilkobling for brukere i Norge og resten av Europa. Linjene inn til Digiplex er redundante fiberlinjer på 40 gigabit. Det benyttes gigabit-link på samtlige servere. Hver server står bak redundant UPS, som igjen er forsikret med dieselaggregat dersom strømmen skulle feile over lengre tid. På denne måten kan vi garantere deg 99.99% oppetid på både hardware, strøm og nettverk.

Hva med bindingstid?

Webhotellet faktureres årlig. Med vår fornøydgaranti kan du i ro og mak teste tjenesten i 25 dager – helt risikofritt. Er du mot formodning ikke 100% fornøyd, refunderer vi hele ditt utlegg!