NÅR KONTROLL, YTELSE
OG OPPETID ER I FOKUS

Xeon E3-1230 v6

4 x 3.50 GHz (3.90 GHz)
Opptil 2x 960 GB SSD
Opptil 2x 2 TB SATA HDD
Opptil 64 GB DDR4 ECC RAM

KONFIGURER SERVER
Fra kr. 849 pr.mnd

Xeon E5-1650 v4

6 x 3.60 GHz (4.00 GHz)
Opptil 2x 1920 GB SSD
Opptil 2x 2 TB SATA HDD
Opptil 256 GB DDR4 ECC RAM

KONFIGURER SERVER
Fra kr. 1.329 pr.mnd

Budsjett

Budsjett-serien er våre rimeligste servere, basert på utgående modeller. Rimelig og miljøvennlig!

VIS SERVERE
Fra kr. 389 pr.mnd

Trenger du hjelp til å finne riktig server til ditt bruk? Ring oss på tlf. 23 65 25 25, eller benytt vårt kontaktskjema.

HVORFOR VELGE OSS?

Bransjens romsligste datapakke (info)
10 Gigabit dedikert port mot internett
Datasenter i Norge 
99.99% garantert oppetid (info)
Skreddersydd etter ditt behov (info)
Gratis support på e-post, chat og telefon
Ingen bindingstid eller etableringsgebyrer (info)
Den nyeste teknologien til den beste prisen (info)

 DEDIKERT SERVER PÅ 1-2-3

1

Velg hardware etter behov

Med vår server-konfigurator kan du velge minne, lagring, RAID, nettverk mm. etter behov (gjelder kun Pro-serien). Kontakt oss gjerne på tlf. 23652525 for skreddersydde løsninger.
2

Velg ønsket operativsystem

Velg mellom Ubuntu, CentOS, Debian og Windows 2012 / 2016 (+199,- pr.mnd). Kontakt oss ved behov for annet OS.
3

Få serveren på dagen

Bestiller du før kl 13 garanterer vi levering samme virkedag. Bestillinger utført etter kl 13, leveres neste virkedag.

Når maksimal kontroll, full ytelse og høy oppetid er avgjørende.

Hos oss får du en moderne, dedikert server basert på den nyeste Intel® Xeon® platformen. En dedikert server er myntet på den avanserte brukeren som trenger ekstrem kraft – med garantert tilgjengelighet! Bruk server-konfiguratoren for å tilpasse en dedikert server til den konfigurasjon du ønsker, eller kontakt oss for skreddersydde løsninger.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor raskt blir serveren klargjort?

Din dedikerte server vil være klar til bruk samme virkedag, forutsett at bestillingen er gjennomført og betalt innen kl 13. Bestillinger etter kl. 13, leveres neste virkedag. Skulle vi mot formodning ikke klare å overholde leveringsgarantien, betaler du ingenting den første måneden.

Ved bestilling i helg og på helligdager, vil din server leveres førstkommende virkedag. I noen tilfeller har vi ekstra leveringstid på spesielle hardware-konfigurasjoner. Dette vil i så fall komme tydelig frem i server-konfiguratoren når du bestiller din server.

Hva er forskjellen mellom Budsjett og Pro-serien?

Pro-serien er basert på den aller nyeste teknologien fra Intel® og SuperMicro®, og bygges på bestilling. Pro-serien består av våre kraftigste servere som kan tilpasses og konfigureres ned til fingerspissene; flere disksett, ulike RAID-oppsett, RAID-kontrollere, tilpasset hastighet på nettverk, konfigurerbart minne (RAM), OS mm. Det meste kan altså tilpasses etter din kravspec.

Budsjett-serien, også kalt legacy servere, er brukte servere fra tidligere generasjoner som tilbys til en nedsatt pris. Siden den respektive maskinvaren allerede er betalt i sin helhet, anses Budsjett-serien som den billigere løsningen.

Serverne i Budsjett-serien er fortsatt i høyeste grad kraftig og velutstyrt, og leveres fra samme datasenter som Pro-serien (Digiplex, Oslo). En Budsjett-server kan dog ikke tilpasses i like stor grad som Pro-serien. Vanlige tilvalg for Budsjett-servere er valgfritt disksett og OS, men dette kan variere fra modell til modell.

Felles for Pro og Budsjett-serien er at alle servere fra Dedia leveres med samme gode oppetid og support, samt gratis KVM/IPMI og full root tilgang (SSH/RDP).

Hva med bindingstid?

Vi har ingen bindingstid! Ved oppsigelse må en avtale sies opp minimum 5 dager før forfallsfristen på den siste tilsendte fakturaen. For eksempel; har du forhåndsbetalt din dedikerte server frem til 25 januar, og ønsker å avslutte denne, må oppsigelse sendes senest 20.januar.

Hvilken kontroll får jeg over min server?

Du får administrator / root tilgang og kan fjernstyre din server i form av SSH (Linux) eller RDP (Windows). KVM (IPMI) tilgang blir tildelt på forespørsel uten tillegg i pris. Du kan slå serveren av/på og fjernstyre den uten behov for interenett eller at et OS er lastet inn.

Hvilken type support tilbys?

Våre dedikerte servere er en unmanaged tjeneste – noe som betyr at vi kun tilbyr support på maskinvaren og nettverket til serveren. Om ikke annet avtales, må kunden (eller innleid tredjepart) stå for installasjon og vedlikehold av programvaren på serveren. Serveren kommer pre-installert med det operativsystemet du velger under bestilling.

Hvor står min server plassert?

Våre dedikerte servere står trygt plassert på Digiplex – et høymoderne datasenter på Ulven i Oslo. Dette vil sikre uslåelig god tilkobling for brukere i Norge og resten av Europa. Linjene inn til Digiplex er redundante fiberlinjer for å sikre maksimal ytelse og oppetid. Det benyttes inntil 10 gigabit-link på samtlige servere (tilvalg). Det er inkludert hele 50 TB datatrafikk pr.måned til din server. Dette tilsvarer 50.000 GB!

Hver server står bak redundant UPS, som igjen er forsikret med dieselaggregat dersom strømmen skulle feile over lengre tid. På denne måten kan vi garantere deg 99.99% oppetid på både hardware, strøm og nettverk.

Hvilken hardware benyttes?

Våre servere er basert på SuperMicro SuperServer platformen. Alle servere fra Dedia leveres med minimum to disker (HDD eller SSD) i RAID 1, som sørger for at dine data er speilet. Dette sikrer deg mot uønsket nedetid og tap av data dersom en av dine disker skulle feile.

Om du har behov for flere disker, eller en dedikert hardware raid kontroller, er dette også mulig. Ta kontakt for pris.