Å installere (og oppdatere) WordPress på et webhotell fra Dedia er lekende lett, takket være vår Softaculous auto-installer.

1)
 Begynn med å logge deg inn på cPanel.
Er du usikker på hvordan dette gjøres, kan du se trinnene HER

2)
Inne i cPanel: scroll ned til kategorien "Programvare" og klikk på "Softaculous Apps Installer"

3) WordPress ligger på forsiden som et "Top Script". Du kan også finne WordPress ved å søke i venstre marg. Flytt musen over WordPress og klikk "Install"

4) Vi anbefaler å tømme feltet "In Directory", slik at du kan nå WordPress-siden din ved å kun skrive ditt domenenavn i nettleseren.

Hvis du derimot vil installere WordPress i en egen mappe, f.eks. olanordmann.no/wp, skriver du inn mappenavnet i dette feltet. Alle andre felt som admin, blog title etc. fyller du ut slik du ønsker. Dette kan du endre senere.

NB! Dersom du skal installere WordPress på et tilleggsdomene må du velge riktig tilleggsdomene i feltet "Choose Domain"

5) Når du er fornøyd med valgene, scroller du helt ned. Her får du tilbud om å bruke et annet standard-tema. Også dette kan endres når du måtte ønske.
Når evt. tema er valgt, klikker du på "Install".

6) Installasjonen starter, og vil være ferdig i løpet av få sekunder. Den automatiske installeren vil opprette nødvendig database m/bruker og laste ned alle nødvendige filer for deg.

Gratulerer - du kan nå begynne å bruke WordPress!

Gå til www.dittdomene.no/wp-admin og logg inn med admin-brukernavnet og passordet du spesifiserte under installasjonen for å komme i gang.