Hvordan oppgradere/nedgradere en tjeneste

Slik oppgraderer / nedgraderer du enkelt din tjeneste hos Dedia:

1) Logg inn på Min Side: dedia.no/kunde

2) Klikk på boksen "Tjenester"

3) Fra tjenestelisten: klikk på tjenesten du vil endre

4) Fra venstre marg: klikk Oppgrader/nedgrader tjeneste

5) Her velger du hvilken størrelse du vil oppgradere/nedgradere til. På samme bilde kan du også velge om du vil betale måned-til-måned, eller én gang i året.

6) Når du har valgt ønsket tjeneste/størrelse og fakturasyklus, blir du sendt direkte til betaling.

Husk at du kun betaler prisdifferansen mellom din gamle og nye tjeneste. Systemet vil automatisk beregne hvor mye som må betales basert på gjenstående fakturaperiode. Så fort betalingen er gjennomført, vil din tjeneste automatisk oppgraderes/nedgraderes innen få minutter. Du vil ikke miste noen filer eller innstillinger som følge av en oppgradering/nedgradering.