JetBackup

Du har kanskje hørt historien før. Man handler et webhotell og antar at sikkerhetskopi er inkludert i prisen. I mange tilfeller er det sant – men vi har hørt historier om kunder som faktisk har mistet viktig data fordi leverandøren hatt for dårlige rutiner – eller ikke tatt sikkerhetskopi i det hele tatt.

Våre webhotell sikkerhetskopieres daglig. Det blir også tatt stikkprøver og logger blir ukentlig gjennomgått for å bekrefte at samtlige kundekontoer er faktisk er replikert.

Off-site

Sikkerhetskopien som opprettes blir så kryptert og automatisk overført via SSH til et datasenter som står på motsatt side av landet. Dette sikrer deg som kunde en katastrofesikker backup – uansett hva som skulle skje på det primære datasenteret vårt i Oslo – og helt uten at dine data forlater Norge.

Selvbetjent restore

Vel – nok reklame – slik har det jo alltid vært hos oss. Nyheten er at vi i dag gleden av å introdusere en ny backup-løsning for våre kunder: JetBackup.

Med JetBackup har du bedre kontroll over dine sikkerhetskopier. Nå har du anledning til å selv rulle tilbake hele eller deler av ditt webhotell fra vår off-site lokasjon. Dette være seg filer, DNS-oppføringer, mailkontoer eller databaser. Alt gjøres fra cPanelet ditt – helt uten å måtte kontakte oss.

JetBackup er nå integrert i ditt cPanel. Slettet du en fil med et uhell, eller gjorde du en endring som ødela hele nettsiden din? Ingen problem – du kan rulle tilbake fra siste backup med noen museklikk.

Alle webhotell-kunder har tilgang til 30 dagers historikk med sikkerhetskopier via vår nye JetBackup-løsning. På den måten har du god tid på deg til å oppdage eventuelle tabber og reversere disse.

JetBackup er fra 1 Februar 2020 blitt aktivert for samtlige webhotell-kunder.