Hvordan endrer jeg domenenavnet (primærdomenet) på mitt webhotell?

Noen situasjoner krever at du endrer domenenavnet (primærdomenet) for ditt webhotell. Som f.eks. hvis bedriften skifter navn, blir solgt, eller om domenet skal selges til noen andre.

Vær obs på at websiden som kjører på webhotellet må omkonfigureres etter at domenet er endret. Dette er noe som må gjøres av kunde / kundens utvikler og bør planlegges før endringen utføres. Denne prosessen kan være svært enkel, eller mer omfattende - helt avhengig av hvilken programvare og hvilke skripter som kjører på ditt webhotell.

Vær også klar over at endring av det primære domenet også vil oppdatere brukernavn for alle e-post-, FTP- og Web Disk-kontoer som benyttes av det primære domenet. Kontoens filer og hjemmekataloger for FTP- og Web Disk-tjenestekontoer vil ikke endres. Ingen filer eller epost-kontoer vil bli slettet. Brukernavn og passord for pålogging til Min Side og cPanel forblir også uendret.

E-postkontoer vil endres til å ha det nye domenenavnet med alle de samme passordene.

Om du heller vil legge til et nytt domenenavn (og samtidig beholde det eksisterende), anbefaler vi heller å benytte tilleggsdomener.

For å endre domenenavnet (primærdomenet) på mitt webhotell, vennligst kontakt kundeservice.

Var dette svaret til hjelp? 3 brukere syntes dette svaret var til hjelp (4 Stemmer)