Aktivere tilleggsdomene / flere domenenavn på samme webhotell

Et tilleggsdomene er et fullt funksjonelt domene som kan opprettes fra kontrollpanelet. Tenk på det som å ha flere domener og nettsteder på samme webhotell. Du kan opprette e-postadresser, videresendinger, egne FTP-kontoer og alt man ellers forventer for de ulike tilleggsdomenene – på samme måte som du gjør for ditt primære domene. De ulike domenene dine deler det samme kontrollpanelet, samt diskplassen og ressursene på ditt webhotell.

For å kunne bruke tilleggsdomener kreves det at du har Webhotell Pro eller bedre. Trenger du å oppgradere først, kan du følge stegene her.

Husk at et tilleggsdomene må være registrert på samme måte som et vanlig domene. Registrering kan gjøres her.

1) Logg inn på Min Side: dedia.no/kunde

2) Klikk på boksen "Tjenester"

3) Fra tjenestelisten: klikk på webhotellet som skal ha det nye tilleggsdomenet.

4) Klikk på snarveien "Tilleggsdomener" *
(* Hvis du får feilmelding når du trykker på denne knappen, er det fordi ditt webhotell ikke støtter tilleggsdomener. Oppgrader til Webhotell Proff eller bedre)

5) Skriv inn tilleggsdomenet (uten www) i det øverste feltet. De andre feltene vil så automatisk fylles ut. Klikk deretter "Legg til".

Tilleggsdomenet er nå lagt inn! Du kan nå laste opp hjemmeside og opprette e-post for ditt nye tilleggsdomene.