Hvordan endre auto-fornyelse / si opp domene

Ønsker du å si opp ditt domene? Du kan la ditt domene utløpe uten å bli automatisk fornyet ved å følge stegene nedenfor. Husk at dette kun gjelder for selve domenenavnet. Evt. tilknyttet tjeneste som webhotell o.l. må sies opp uavhengig av domenet ditt.

1) Logg inn på Min Side: dedia.no/kunde

2) Klikk Domener

3) Klikk på de tre prikkene til høyre domenet det gjelder og velg "Status for Automatisk Fornyelse".

4) Følg instruksjonene på skjermen.