Mottar du mye søppelpost? Apache SpamAssasin™ spamfilter bidrar til å beskytte din innboks mot uønsket søppelpost, svindel og spam. I denne guiden viser vi deg hvordan du enkelt kan aktivere og endre innstillingene for ditt spamfilter.

1) Logg inn på Min Side: dedia.no/kunde

2) Klikk på boksen "Tjenester"

3) Fra tjenestelisten: klikk på ditt webhotell

4) Fra venstre marg: klikk "Logg inn på cPanel"

5) Scroll ned til kategorien E-POST og klikk på ikonet "Spam Filters"

6) Som standard vil søppelpost-filteret være aktivert med styrke 5. Om du fortsatt mottar søppelpost kan du endre denne styrken for at spamfilteret skal være strengere i filtreringen.

Som standard vil e-poster bli tagget med * SPAM * i emnefeltet av spamfilteret slik at du lett kjenner de igjen, og kan vurdere om det er legitim e-post eller ikke. Om du også ønsker at søppelpost automatisk skal slettes, kan du aktivere dette som på bildet nedenfor.