Hvordan logge på webmail for Microsoft 365

NB! Denne guiden gjelder for kunder som benytter Office 365 for e-post. Dersom du bruker IMAP e-post via et webhotell hos oss må du følge denne guiden.

Brukere i Office 365 kan benytte den webbaserte versjonen av Outlook for Office 365 fra hvor som helst, uten noen form for installasjon:

1) Gå til https://outlook.office.com og logg på med din e-postadresse og passord

2) Du er nå logget på Outlook Webmail for Office 365! Her har du tilgang til alle dine e-poster, kontakter, mapper og delte ressurser.