SSL nyutstedelse / re-issue

Om du trenger å få ditt SSL-sertifikat tilsendt på nytt, f.eks. ved bytte av domenenavn, kan du følge stegene under:

1) Opprett en support-sak fra Min Side.

2) I saken skriver du at du ønsker å få ditt SSL-sertifikat sendt ut på nytt.

3) Legg også ved følgende detaljer i saken:

- Domenenavnet SSL-sertifikatet skal gjelde for.
- En ny CSR (Certificate Signing Request). Denne genereres fra din webserver.

4) Så fort saken er behandlet, vil et nytt sertifikat sendes til din registrerte e-postadresse. Vanligvis innen 48 timer.

Nyutstedelse av SSL-sertifikat er gratis.