Hvordan installere Skype for Business

Dine brukere (ansatte i bedriften) logger direkte inn på office.com med sin e-postadresse og sitt passord for å få tilgang til sine ressurser. Slik kan du laste ned og installere nyeste Skype for Business på din PC/Mac:

1) Gå til office.com og klikk "Logg på" / "Sign in"

2) Logg inn med din e-postadresse og ditt passord for Office 365

3) Klikk på knappen "Installer Office" og velg "Andre alternativer for installasjon".

4) Klikk på knappen "Vis apper og enheter"

5) Klikk "Installer Skype" for å starte installasjonen.