Hvordan opprette e-postkontoer

Fra kundesidene (og cPanel) kan du enkelt opprette nye e-postkontoer, aliaser, videresendinger, justere diskplass pr.e-postkonto og mye mer.

1) Logg inn på kundesidene: dedia.no/kunde

2) Klikk på boksen "Tjenester"

3) Klikk på webhotellet eller e-postpakken tilknyttet domenet du vil opprette e-post for.

4) Klikk på snarveien "E-postkontoer"

5) Fyll inn e-postadresse, passord og ønsket størrelse på mailboks

Du har nå opprettet en e-postkonto!

Du kan logge inn på webmail ved å gå til www.dittdomene.no/webmail (erstatt "dittdomene.no" med ditt faktiske domenenavn).

Vil du knytte din e-post til program på PC, mac eller mobil, kan du følge DENNE guiden.