Se og endre DNS-oppføringer for domene (A, CNAME, MX, TXT, SRV etc.)

DNS-oppføringene bestemmer hvor trafikken for ditt nettsted peker. MX-pekerne er for eksmpel de oppføringene som styrer hvor e-post blir levert.

Slik kan du endre, slette og opprette nye DNS-oppføringer hos oss:

1) Logg inn på Min Side: dedia.no/kunde

2) Klikk på boksen "Tjenester"

3) Fra tjenestelisten: klikk på webhotellet / DNS-kontoen som du vil administrere DNS på

4) Fra venstre marg: klikk "Logg inn på cPanel"

5) Fra cPanel: Scroll ned til overskriften "DOMENER" og klikk "Zone Editor"

6) Klikk Behandle på domenet du ønsker å administrere

7) Klikk på pilen til høyre i ruten "Legg til Post" og velg hvilken type DNS-oppføring du vil opprette.
Du kan også redigere eller slette eksisterende oppføringer fra samme side.

Husk at det kan ta inntil 72 timer før DNS-endringene trer i kraft over hele verden. Dette kalles DNS Propagation (eller DNS forsinkelse). Vanlig ventetid er derimot under 24 timer.