Jeg søker som privatperson

1) Gå til Norid sitt skjema og velg at du søker som Privatperson. Klikk deretter Gå videre

2) Om dette er første gang du registrerer et .no-domene, klikk på PID-automaten

3) Les og aksepter betingelsene for å fortsette

4) Fyll inn ditt navn og fødselsnummer. Du vil deretter få en N.PRI ID fra Norid som du må ta vare på.

5) Når du har fått N.PRI ID-en fra Norid, kan du gå tilbake til søknadsskjemaet. Fyll inn N.PRI ID-en i øverste felt og domene(r) som skal registreres nedenfor.

6) Signer egenerklæringen med ditt navn og Gå videre

7) Fyll inn din egen e-postadresse i øverste felt "Min e-postadresse".
Viktig: i feltet hvor det står "Registrars e-postadresse" må du skrive inn: registrar@dedia.no for at vi skal kunne fullføre registreringen. Klikk deretter "Send meg filen per e-post"