Komplett hjemmeside og nettbutikk til din bedrift.

Vi lager moderne og mobilvennlige hjemmesider med mulighet for nettbutikk, blogging, bookingsystemer, integrasjon mot sosiale medier, kundechat og mye mer.

Hvorfor velge oss?

– Vi er en Norid-akkreditert domeneforhandler, webutvikler og servertilbyder. Hos oss får du full pakke under ett og samme tak!

En av de mange fordelene med å ha oss som totalleverandør, er at du slipper å tenke på de tekniske aspektene ved å drive en hjemmeside, eller å fungere som et knutepunkt mellom webdesigner og serverleverandør.

Vi leverer domenenavn, står for byggingen av hjemmesiden og stiller med lynraske webhotell. Du får også e-post på ditt eget domene. Vi sørger for backup og vedlikehold så lenge hjemmesiden er plassert hos oss. Du bestemmer om du vil stå for fremtidig innhold på siden selv, eller bruke oss.

Du forholder deg kun til én leverandør. Vi tar oss av hele leveransen, så kan du bruke tiden din til det du er best på.

Hjemmeside på 1-2-3

1

Kontakt oss med ditt prosjekt
Vi tar en uformell prat hvor vi blir enige om innhold og funksjonalitet. Du får raskt et pristilbud med beregnet leveringstid.
2

Vi setter i gang
Du sender over tekstinnholdet du vil ha på din nye hjemmeside, så tar vi oss av resten.
3

Siste finpuss
Vi sender deg en midlertidig link til din nye nettside. Du velger om du vil godkjenne, eller be om gratis endring. Hjemmesiden lanseres ikke før du er helt fornøyd!

Noen av våre fornøyde kunder:

Lynraskt webhotell med eget domene og e-post
Vi registrerer ditt domenenavn og stiller med lynraske webservere. Rask hjemmeside betyr mindre frafall fra utålmodige gjester og bedre rangering hos Google.
Serviceavtale med kundeservice på e-post, chat og telefon
Serviceavtalen sikrer deg gratis kundeservice når du trenger det. Vi tar oss av oppdateringer og holder hjemmesiden oppdatert, sikret mot angrep og alltid online.
Fremtidsrettet på nett, brett og mobil med full kontroll
Vi utvikler moderne og mobiltilpassede hjemmesider i WordPress. Du bestemmer selv om du vil stå for fremtidig innhold på hjemmesiden selv, eller bruke oss som webmaster.

Responsivt design

Vi designer hjemmesider som er like vakre og brukervennlige på alle enheter. I dagens mobile hverdag, er dette viktigere enn noen gang.

Alltid tilgjengelig – alltid rask

Kombinasjonen av våre kraftige webservere og avansert cache-funksjonalitet sikrer deg en hjemmeside som alltid er tilgjengelig med minimal lastetid.

Nettbutikk

Vil du starte med netthandel? Vår brukervennlige nettbutikk-løsning støtter betaling med både kort, PayPal, Klarna og Vipps. Automatisk lagerstyring er selvfølgelig inkludert!

SEO Optimalisert

De fleste søk starter hos Google. Vi vet hva som skal til for at din hjemmeside skal bli synlig, og utformer siden din for å dukke høyest mulig opp i søkeresultatene.

Sikkerhet

Skal du drive netthandel eller formidle informasjon? Alle våre kunder får gratis SSL-sertifikat (HTTPS) med våre webhotell. Vi tar oss av installasjonen – gratis.

Annonsering

Vi kan AdWords, og hjelper deg gjerne i gang med en effektiv annonseringskampanje som treffer nøyaktig på det dine kunder søker etter. Vi hjelper deg også med å sette i gang en effektiv retargeting-kampanje på Facebook og Instagram.

Vil du bli kontaktet for et godt tilbud?

Skriv inn ditt telefonnummer nedenfor, så ringer vi deg